miercuri, 30 martie 2011

Lets sincronize lips!




Dupa atata amar de vreme, iata-ma din nou in fata PC-ului cu o idee de fic, ca mai intotdeauna, greu de asezat pe coli electronice, insa atat de vie si de ispititoare acolo in memorie, incat nu ma pot abtine.

Astazi debuteaza noul meu fic, pe care initial am vrut sa-l numesc ,,Pasiune dincolo de timp" insa, ulterior, m-am razgandit ca deh! Englezismele sunt la tot pasul in ultima vreme, nu?

Eu sper sa fie o lectura usoara, relaxanta, antrenanta totodata. Dar ca sa nu mai lungesc vorba... sa rezum in cateva cuvinte idea generala a ficului. Bella, idealul feminin al secolului XXI, ajunge cu 130 de ani in urma( cum si unde, veti afla citind), unde il intalneste pe Edward. Desi prima impresie nu este una tocmai placuta, desi Edward crede ca i se joaca o farsa de prost gust, iar Bella crede ca se afla la un carnaval, desi Edward crede ca Bella este asuprita si obligata sa se imbrace ca un baiat, desi blugii ei erau ( va vine sa credeti? ) Calvin Klein, desi Edward nu crede o iota din banguielile ei despre trasurile care merg fara cai si pasarile de fier, poate viata lui, sau a ei, va iesi din tiparel timpului pentru a deveni o poveste universala, care nu tine cont de prejudiciile epocii, nici de convenientele manierelor... Totul se reduce la EL si EA... la TIMPUL potrivit, la LOCUL potrivit.

6 comentarii:

Anonim spunea...

interesant!

Anonim spunea...

interesant ficul.....
imi place mult ideea
succes cu ficul

Addicted02 spunea...

1. Te rog incearca sa faci ceva ca sa-ti pot da comment si la prolog.
2. Desi vei face poate ceva cu privire la ce am zis mai sus o sa fie cam tarziu pentru ca deja scriu un comentariu aici:)).
3. Vreau sa spun ca imi place foarte mult cum descrii fiecare detaliu, dar mai ales limbajul folosit. Sunt tare curioasa ce o sa urmeze si sper sa postezi primul capitol foarte curand (asta in cazul in care nu vrei sa te stresez:)-si nu glumesc!).
4. Daca ai trimite asta la vreo editura sunt sigura ca nu ar ezita sa ti-o tipareasca. Seamana atat de mult cu ideea in sine de roman.

Pupici

Addicted02 spunea...

Te rog sa-l continui. E absolut incredibila povestea.

Pupici

Addicted02 spunea...

Imi place extrem de mult si inca mai am problema aceea legata de neputinta de a da comment la capitol.
E o poveste cum de mult cautam si n-am prea gasit, refugiindu-ma in cartile lui Julie Garwood.
Esti foarte talentata si sper sa pui continuarea cat mai repede.

Pupici

afriend spunea...

nu pot sa comentez la capitolul I si habar nu am de ce , dar asta este. Capitolul este superb , dar daca il mai citesc inca o data o iau razna , dar daca nu o fac voi uita ce s-a intamplat si ar fi pacat (Asta in cazul in care te hotarasti sa pui si cap 2 , pe care il asteptam de mult). Daca nu ai timp te intelg , toata lumea crede ca daca e vacanta ai timp mai mult sa postezi dar este exact invers , cand esti la sc postezi mai des deoarece atunci nu esti plecat la capatul pamantului fara conexiune la internet . Mult succesc cu continuare ...

XoXo a friend.